Myslenka tulava

Myslenka tulava

Anotace: Neutekaj,prosim.Uz kruhy jasne nosim.Z tmavych noci nespim.Na pusti byvam,smadom sa tyram.Obrucku ve...

Neutekaj,prosim.Uz kruhy jasne nosim.Z tmavych noci nespim.Na pusti byvam,smadom sa tyram.Obrucku vecnosti na prste mam.na tele na dusi,som samy sram.Neistota zvnutra ma smrtelne zerie,snad o nadej,snad o pravdu tisko si prosi.
Autor magnet-ka, 28.04.2016
Přečteno 494x
Tipy 3
Poslední tipující: Móny, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí