Rozumíš?

Rozumíš?

Anotace: rozumím

Byl to jen výpadek proudu dat
nicotný technický problém
zavadil náhodou drát o drát
kolem když procházel Golem

rozumíš? nenastal kolaps, sůl
nad zlato bude snad zítra
nad konspiracemi láme hůl
kritické myslení jitra

kouzelníků a spol., staletí
nezájem - spánku je šifrou
kdo nenaletěl dnes, naletí
zítra.. za Missouri širou
Autor Petbab, 28.04.2016
Přečteno 366x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Mácha, Móny, Frr, jitoush, Jin&Jang, bogen, Malá mořská víla, Lighter, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré spojeni CIA, rabiho Léva a šifrou mistra Leonarda...
........není to asi spisovně správně, ale báseň se mi líbí...

30.04.2016 01:43:40 | Mácha

B. de Voto - Za Missouri širou, je skvělým příkladem přetrvávajícího nedorozumění.

30.04.2016 06:33:55 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí