Výměnou za cokoli

Výměnou za cokoli

Anotace: Přízemí bere odvahu...

Chci vrátit čas.
Výměnou za budoucnost.
Smlouvu s ďáblem jsem už podepsala.
Neměj obavy.

Sedím na parapetu.
Sedávám tu často.
Barevné ťupky prochází.
Kolotoč.

Odchází.

Kolotoč.

Tomu se říká smysl života,
musím zajít do IKEA.
Je to naléhavý.
Nemohla bych se pak cítit dobře.

Dneska mi to moc nepálí.
Sklenička žádná, cigarety taky ne.
Taková domácí chudina.

Sedím a koukám.
Už.
Nebo ještě pořád.
Zatáčím očima dolů.
Ještě níže.
Do hlubin.

Chci zažít minulost.
Napořád.

Hlavou prolítly vzpomínky.
Jak snadné.
Tohle mám ráda.
 

Ale bydlím v přízemí.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 02.05.2016
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Frr, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také bych chtěl vrátit čas :)

02.05.2016 01:20:29 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí