Dlaně minulosti

Dlaně minulosti

Anotace: Dlaně odrážejí ledacos...

Uvadám.
Na rukách se odráží
život.
Rýsují se
hrany zapomnění.
Zhasni.
Budeme se milovat při
východu moudré záře
směřující na naše těla.
Srdce bije.
Tak jsem to chtěla.
Chtěla jsem to tak.

Jizvy zarývají se
do nitra.
Pohlcují
voňavý chtíč jako
barva,
kterou nosí rak.
Pyšně nosí.
Jizvy se zaryly
do hlubin nitra,
oba jako bosí
sundaváme duši.
Nefunguje to.
Palíš jako žihadlo vosí!

Prší.
Déšť posunul
nitro na bod mrazu.
Je bláhově.
Vosí žihadlo zmrzlo.
Další rýha na těle
se ozývá.
Skvostně.
Pyšně.

Zářící jako starej
chlap pod hlínou.


Čáry života nás pojí.
 
 
Autor KlaraKimberlyViznerova, 06.05.2016
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí