Nedočkavá duše

Nedočkavá duše

Anotace: Nedočkavá duše

Strunou trpělivou hraji k tvému srdci
co zželelo se nad osudem mým.
Pověz mi hlasem tajemným jak dávno už to jest
jak dlouho mám ještě bídu snést
abych ochutnal tvé zrající trpké plody.
Sedíce u pramene přesto, nemohu ústa svlažit
a jen vyčkávat a toužit...
Však čekání na staletí změnit mohu..
Vzkážu Dáblovi či Bohu
a který dřív mi listinu svou podá,
tomu duše má bezmezně se oddá.
Dočkání skví se v síle činu...
Nerozpoznajíce kdo má větší vinu.
Autor Irena J., 17.05.2016
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Malá mořská víla, Pangalan, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych řek že Ďábel to vyhraje ..:-)
Je to hezký cítím v tom století dávno minulá, magii a kouzla..

17.05.2016 17:04:13 | Mácha

Je to hezké, takové starodávné. Líbí se mi to, ale pozor na rytmus,někde maličko kulhu. Dávám ráda ST.

17.05.2016 10:32:36 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí