Smutek s vuni seriku

Smutek s vuni seriku

Anotace: Som večné dieta doby,čo verí na správny svet,na lásku,osud, dotyk.Som tá čo vnútorným hlasom trpí...

Som večné dieta doby,čo verí na správny svet,na lásku,osud,
dotyk.Som tá čo vnútorným hlasom trpí.
Som tá čo tvár ma chladnú a srdce rozorvané do poslednej kapiláry.
Sedávam ticho s horkostou v ústach.Ťažko dýcham.
Lebo ťažko je lahko žit.Ešte tažšie niekomu oči do srdca
otočit.
Lebo Byť doplna štastný.A robit i ostatných.By našou životnou cestou
nie strachom malo byť.
Autor magnet-ka, 23.05.2016
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí