Otázka

Otázka

Anotace: ...otázka...

Ptá se učitel žáka
na konci studia
co tě vlastně láká
jaká je tvá představa

chtěl bych mít svou firmu
doktor ztracených duší
léčit jejich karmu
jež minulostí kráčí
Autor vodnař, 27.05.2016
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí