Tehla v piesku

Tehla v piesku

Anotace: Jednoduchý prostý symbol jedného z najväčších problémov intersubjektivity.

Je sychravo.
Tehla v piesku leží,
bežec okolo beží
ani na ňu nepohladí.
Tehle to však zrejme nevadí.
Alebo vadí?
Teraz neviem,
hoci jej reč študujem
Odvtedy
čo začala vytŕčať svoj potagovaný zadok.
Autor WhiteRayne, 28.05.2016
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, ježa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí