Větrné divadlo

Větrné divadlo

Vítr mi vzal z mých plachet,
všechen cit a žal.
Divadlo rozbitých marionet,
všech principálů král.

Našel jsi šapitó hříchu,
nenajdeš zde lítost.
Sedíš, čekáš, vše v tichu,
toužíš poznat něžnost.

Žen, co díry od srdce,
vyrvali, děsivě, hrozně.
Hledaly svého vládce,
vladaře všech, jejich hlavně.

Vítr, co odsouvá oponu,
sedíš, čekáš, vše v tichu.
Nevěřím ti, pohlédnu,
umírám bez jediného dechu.
Autor someone.else, 31.05.2016
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, robbiP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí