Přidaná hodnota

Přidaná hodnota

konverzace
bez přidaných hodnot
kdo je víc
já nebo otrok?

odpovědi bez otázek
názory z principu
relativní pravda
pravda ze zvyku

nešťastní lidé
s úsměvem za prachy
a slzou pod maskou
dělají blbosti

upřímnost pro lásku
držet pospolu
říct nahlas, co chcete
STAY TRUE TO YOURSELF
Autor bloumej očima, 16.06.2016
Přečteno 648x
Tipy 9
Poslední tipující: Marsinka, Sofia Filein, její alter ego, Nikita44, zdenka, Kubíno, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí