Ideál

Ideál

Anotace: Zajímá mě kritika.

Když jsem byl pravdě blíž,
viděl jsem jen mříž,
tak co? co v životě vlastně smíš,
když jen o tom sníš

Idée jsou zlomené,
jen ve snech zdobené,
kde jsem nechal srdce,
a proč svázané mám ruce

Bojuji však stále,
na bitevním poli,
tak co tě bolí,
přeci to že nemám "přátele".
Autor Vzduch, 05.07.2016
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí