Treskot srdca

Treskot srdca

Anotace: kde stracas ja ....... ,ked nie si menim sa v chladnu kralovnu

V šumivom tichu
mam horké pery od ginu.
s vlasmi do pasu ledabolo len v tričku
pod zadok.v tom s pásikmi od teba.
hladím čas.
Umlčaná tvojim tichom,sklamaná diaľkou.
verím v nás.
Keby si tu bol patril by ti každý milimeter
horím zas.
Chodila som dnes po nábreží,dojatá.Tam.
kde tajne chodby vsiakli naše túžby.

https://youtu.be/DA2NjFS4JJM
Autor magnet-ka, 15.07.2016
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cas se splasil, a zmizel v horizont, ale vzpominky jsou nesmrtelne

07.09.2016 15:16:06 | James Libustka

skor si myslím že sú už takmer smrtelné

07.09.2016 19:52:17 | magnet-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí