Níkdy se nezastavit

Níkdy se nezastavit

Anotace: Krátká báseň.

Běžím lánem obilí
Kdes jsou moji rozmilí?
 
Běžím v lánu kukuřice a říkám:
"Už nikdy více"
 
Po travinách poskakuju
Pánu bohu přislibuju
 
Nenechám se odradit
Hledat cestu jak dál žít
Autor AnnieMyaSun, 31.07.2016
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí