Chce být dospělá

Chce být dospělá

Anotace: Jestli dospělost je sen, pak sny o podsvětí jsou taky jen sen?

Chce být dospělá.

Kdo by nechtěl?

Maličká holčička

bude veliká.

 

Stát se někým

skrze lásku,

skrze cit,

ve snu hezkým...

 

Stane se to, musí,

proto žiju,

proto dýchám,

ač výsledek se mi hnusí.

 

K tomu přibývají léta,

je to možné?

Je to snadné

už se zkušeností světa.

 

S dospělou již slušně jednaj

už je někdo,

už se to stalo,

stačilo pár jar.

 

A ten druhý břeh s Morrisonem?

K čemu?

Proč?

Když je to jenom sen?

 

 

Autor dead-head, 07.08.2016
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: J sh' T r' k, ewon, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí