Poukázka s úsměvem

Poukázka s úsměvem

padám do hloubky pochopení
někdy proti větru
tíha myšlenek
na bedrech neocení
poukázku s úsměvem
protože v dešti
nejde vidět,
že brečíme

omámeni dobou
v oparu budoucnosti
který jednou provždy
zůstane snem
vstávám znovu
každý den
usmívám se
na lidi dokola
a předstírám,
že neznám bolest

lhát mi jde líp
než vysvětlovat
pár kapek rozumu
smísit s citem
topit se ve vakuu
a věřit,
že naděje umírá poslední
Autor bloumej očima, 09.08.2016
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Marsinka, Nikita44, roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi působivé a ze života...děkuji ST :-)

09.08.2016 22:38:21 | Marsinka

... protože v dešti
nejde vidět,
že brečíme ...

Moc krásné! :-)

09.08.2016 21:33:51 | roztoč_v_mé_hlavě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí