Někdy...

Někdy...

Anotace: někdy je... a někdy není...

Někdy je moc slov ve větě
někdy je málo smíchu
někdy je zloba ve světě
v planoucím lidském hříchu

Někdy je moc hvězd na nebi
lidskému oku však skryté
někdy je málo - zdá se mi
na tomto světě BÝT důležité

Někdy je mezi nebem a zemí
co hore na cestu si vzali
a tady dole něco není
- my všechny myšlenky oplakali
Autor Adele B., 13.08.2016
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Druid, Frr, malá slečna, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí