Smutný maraton...

Smutný maraton...

Anotace: ..

Běžíš maraton života,
Ne, nekoukej za sebe,
Vždyť tě všichni předběhnou,
Víš, že jsou rychlejší.

Dech ti stačí, sám se divíš,
Nohy kmitají přirozeně,
Bez bolesti v nich.
Srdce ti bije, ne nějak divěji než obvykle.

Vidíš cíl, a to se ti líbí.
Je to, co tě nutí se snažit a běžet dál.
Musíš se usmívat,
Vzpomínáš na to, cos prožil.

Kohos potkal,
Těšíš se na věci budoucí.

V tom uslyšíš smích,
To tě konečně donutí se otočit.
Zjistíš, že za tebou už nikdo neběží
A smích zní od těch, co už jsou v cíli.
Autor NikB, 20.08.2016
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova, Scia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné

20.08.2016 19:30:21 | Scia

Děkuju :')

21.08.2016 11:46:55 | NikB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí