Návrat

Návrat

Anotace: ...

Vezmu vám vodu a smrt!
Co je mi do lidí, prd!
Výhružky lítají v éteru!
Já moudrost světa nežeru!
Jsem sedmá boží dcera,
filozof pravěku až po Cicera.
Mám tisíce jmen a příběhů.
Zvolím-li útěk, dám se do běhu.
Ismael, Siónská brána,
Pandořina skříňka, co nemá být otvírána,
Archa úmluvy a Marie,
životní filozofie, ironie,
Imhotep, černá jeřabina,
prý je to vše jen moje vina,
Ave, Eva v zrcadlení,
co bylo už dávno není.
Ekologie a čistota,
čeká nás dřina, robota.
Člověk nejsou jen data v počítači.
teď už jen mlčím, už to stačí.
Autor Inge, 06.09.2016
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratuluji, i klaun se zastavil a zamyslel.:-)

07.09.2016 19:42:56 | klaun

Nádherné. Mně to nestačí... prosím, pokračuj. :-)

07.09.2016 08:56:33 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí