Vyšiel som do ulíc

Vyšiel som do ulíc

Vyšiel som do ulíc
medzi ľudí.
Hľadať ľudí.

Vôkol mňa tisíc ľudí prúdi.
Oproti mne dav.
Tisíc tiel, tisíc hláv
tisíc tvárí v maske človeka.

Každý v zhone stresu.
S úspechom či bez úspechu
uteká v úteku.
Od seba?
K sebe?
K inému človeku?

Dívam sa v pohnutí.
Čosi vo mne smúti
a veľmi bolí v hrudi.


Je mi ľúto ľudí.
Autor annav, 10.09.2016
Přečteno 549x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, bogen, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí