Stromy

Stromy

Chcel by som žiť ako stromy žijú.
Zo srdca zeme život pijú.
Koruny vzpínajú ku hviezdam.

Chcel by som žiť ako žijú ony.
Vždy vyššie a bližšie k slnku rásť.
I v kvílení víchrov piesne priasť,
z miazgy svojho tela plody dať,
v oddanosti seba umierať.
I po smrti blahom tepla hriať.

Chcel by som žiť ako žijú ony.
Staré múdre stromy.
Autor annav, 13.09.2016
Přečteno 549x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Kett, zdenka, Fany, faraym
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

13.09.2016 15:32:44 | Fany

veľmi pekné

13.09.2016 13:33:11 | faraym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí