Známý neznámý

Známý neznámý

Anotace: Známe je, i když vlastně vůbec...

Mávám dnešku, chci jít spát,
na honěnou se sny hrát...
Nebo schovku? Pykám?
Sice už si zvykám
přece jsou však cizí.
Než je poznám, mizí.
Autor SimonaKarlova, 29.09.2016
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí