Vysoko

Vysoko

Anotace: . . .

Lidi se mě ptali jaká že prej byla party

byla tak epic až z toho mám trochu depky

takovej ten pocit jak stoupáš k nebi

aby tě stratosféra srazila zas k zemi

sbíral jsem lásku a karmický body

bohužel pro mě se mi někde rozkutálely

v ten okamžik co jsem přešel do kontrastní doby

vykopaný hroby, odeznění drogy

takže ještě jednou někdo začne ráno ránou

a né kávou, tak kolem sebe začnu pálit

a to beze zbraně, protože trávou

a vydám se nahoru starou známou dráhou

pak budu levitovat nad hlavami všech

a držet ten dým v sobě alespoň googol let

protože vím že když jsem naposledy vydech

tak sem v mžiku zase kurva ležel na zádech

pak budu viset nahoře a z vejšky mávat

a křičet že nemá cenu se furt vzdávat

pak už nebudu muset ledy lámat

protože budu hot jako pára
Autor Thomson, 03.10.2016
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý rýmy jsou hrozně jetý, ale některý obraty fajn. V závěru jakoby ti docházel dech.

03.10.2016 13:34:42 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí