Otázka

Otázka

Kto sa pýta človeka
či chce žiť?
Pre akúsi ilúziu šťastia sa biť?
Kto sa ho pýta
či súhlasí so vznikom?
Kto vedieť chce,
či súhlasí so zánikom?
Človek?
BOH?
Nik.

V očiach má dym.
Autor annav, 04.10.2016
Přečteno 635x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí