Tělo

Tělo

Anotace: Tělo se rozpadá v prach se pomalu obrací jak nemoc,rozežíráno zevnitř bez povšimnutí, nic nevrací...

Tělo se rozpadá
v prach se pomalu obrací
jak nemoc,rozežíráno zevnitř
bez povšimnutí, nic nevrací

vleze všude kam může
a pak už jen fouknout stačí
a přijde prozření, ale je pozdě
tohle už jen konec značí

ten prach už někam dávno odvál vítr
všechny slzy světa sesbíral
avšak pociťujíc všechnu tu bolest
očištěn od vší lidskosti, stále umíral

konečně volný
kam letět však není
tak pojď se ztratit v myšlenkách
teď už asi můžeme jen čekat na spasení
Autor El.T, 16.10.2016
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí