Chladná...

Chladná...

Anotace: Disspraktik Robert Brtník 2016

Chladná jak kámen, mrtvá – nemrtvá
však sudba byla taková
ať to nikdy dlouho netrvá
dávno jsou v tahu ty teplé dny
teplé dotyky, smích, vzdechy
dávno je pryč, tvůj smích
dávno je smyt prvotní hřích
však mnoho hříchů mou duši tíží
spousta věcí se jí ale také příčí
V ní skrývám tebe, všechno co cítím
nikdy nepoznám že se mýlím
Autor Disspraktik, 18.10.2016
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: margaretm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí