Šachovnice

Šachovnice

Anotace: ...

Kdyby život šachovnicí byl,
pak tedy, než bych se narodil -
má matka, otec, byli by pěšcem,
neboť bez jejich lásky hra začla by těžce.
Přátelé moji pak byli by věží,
jejich přímočarosti lze vyhnout se stěží.
Nepřátelé mí zase byli by střelcem,
jejich křivostí a intrik já byl bych terčem.
Láská má králem by byla,
dokud by žila, hra by pro mne neskončila.
Já sám asi představoval bych koně,
byl bych jim obětí, pro ni i pro ně.
Do poslední chvíle své krále neopustím.
Že by hra skončila? To nikdy nedopustím!

Autor December, 27.10.2016
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

11.11.2016 16:42:29 | Jeněcovevzduchukrásného

život je šachovnice Hm...sakra ty nepíšeš vůbec špatně ;-)

28.10.2016 20:52:06 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí