Naposled?

Naposled?

Anotace: Pondělní ráno...

Naposled se dívám zpátky.
Dnes zdá se, že do pohádky...
Už zase naposled? Pokolikáté?
Naposled! Hm, tak ne... Taky to znáte?

A tak se loučíme znovu a zas,
a když se vracíme do všech těch krás,
zdá se to jak malý zázrak,
do pohádek dětství návrat.
Autor SimonaKarlova, 31.10.2016
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Poetik, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí