Tam a zpátky

Tam a zpátky

Anotace: Jedno starší vyhrabané:)

Pojď ke mě blíž.
Dva kroky blíž,
protože cítím,
že dál se zdám.
Já na tři kroky
na tři kroky dál
od tebe se vydám.

Jdu k tobě blíž.
A ty odvracíš tvář.
Tuhle hru
už dobře znáš.
Víš jak ji hrát.

A já si zjistím
to své, co život nosí.
Než všimnu si,
že tančíme bosí
už dávno máme paty odřené.
Bolí to
a neříkej že ne.

Tyhle hry neznám
a nechci je hrát.
Až přijde někdo,
kdo přijde rád
a nebude ztrácet čas
tancem kdo s koho
kdo vyhraje z nás...

Tak tam budu stát,
a tobě ne dost,
jemu můžu dát..
Kdo ví, třeba bude rád.
Autor Luccissek, 12.11.2016
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Frr, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba ano...

01.02.2017 13:20:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí