Idem

Idem

Idem cestu bdelú?
Má ma priviesť v PRISTAV.
K CIEĽU.
Teraz? Hneď?

Kde je cieľ?
Viem.Vo mne.
Blízko?
V nedohľadne?

Človek z kopčeka života
si berie dni ako smeť.

Myslí si, že nad nimi vládne.
A on si z nich iba kradne.
Autor annav, 17.11.2016
Přečteno 554x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurora
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása a pravdivosť posledného verša mi vyčarila mnoho hlbokých otázok.
Ďakujem.

17.11.2016 16:43:02 | Aurora

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí