Potrebujem

Potrebujem

Potrebujem piť a jesť,
silu sám seba uniesť,
prácu,rozum, klenbu hviezd,
dážď, slnko,radosť, smútky,
mnoho krásy,dobré skutky,
kajať sa, prosiť odpustky,
vieru veriť Komusi,
vypovedať ponosy...

Potrebujem lásku v čase,
v každom života ohlase.

Potreby!
Pre seba.
som Ja komusi potrebný keď treba?
potrebujem seba?
Komu som ja treba?

 

 

Autor annav, 05.12.2016
Přečteno 588x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí