Pohľad ..násťročných

Pohľad ..násťročných

Anotace: Zhora,z výšky hľadím vpred. Pred sebou mám celý svet. Toky tisícich riek, pod nohami lúku, kvete...

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

Zhora,z výšky hľadím vpred.
Pred sebou mám celý svet.
Toky tisícich riek,
pod nohami lúku,
kvetenstvo v rozpuku,
koberec z margariet,
čakanky, vlčí mak,
hŕbočku nevädzí...

Strom Poznania uprostred.
Zelený, košatý,
žijúci, zrejúci,
v neznámom ovocí.

Nad stromom preletel čierny vták.
Čaká na medzi.

Dívam sa v údese.
Podo mnou je priepasť.
Stojím na útese.

Hrozí mi vzlet i pád.
Mne? ... akurát!!
Autor annav, 10.12.2016
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí