Dieťa

Dieťa

Človečia plantička
silnie,mocnie, vstáva.
Nik ju nezalieva,
nik neokopáva,
sama v sebe rastie,
keď sa jej láska dáva.

Vyrastie z nej zdravý strom?
Burina, tráva,chrastie?

Čas život odkvapkáva.
Autor annav, 16.12.2016
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí