Zazvonil zvonec

Zazvonil zvonec

Anotace: ...a pohádky je... (Nutno podotknout, že inspirace přišla od Oxíka).

Karkulka doufala, že vlk odskáče
Když místo buchty nabídne lahváče
Avšak vlk, jak to tak bývá
Tušil, co Karkulka mu ještě skrývá

Jeníček s Mařenou vařili perník
Měl ho rád Honza, Vojta i Pepík
To dítě, jež u lavice půl dne stálo
U kytary křičelo

Sněhurka byla do větru trochu
V chaloupce měla celých sedm hochů
O cti Šmoulinčině snad již mluvit nelze
Celá vesnice mužů za ní do domečku leze

Anče Kubovi s Krakonošem nasazuje parohy
Hajnej vyráží loupit a balí batohy
Trautenberk odmítá bramboráky z brambor
Jež pilně vyoral Červený traktor

Jelen se zlatými parohy levně
Užil si s jezinkami v rozumné míře i ceně
Smolíčkovi pořídil na hlídání paní
Je to však Jaga ve skvostném převlečení

Mnoho je pohádek a mnoho šťastných konců
Však kdy my dočkáme se svých těch spásných zvonců
Ohlašujících konec jedné tragédie
Příjezd princezny Máni, všech ďáblů harpyje?
Autor Ravena Lupus, 20.12.2016
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, malyK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :)

21.12.2016 02:17:31 | malyK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí