Pouť

Pouť

Anotace: ...života běh..

Slunko hlídá čas
na oběžné dráze
luna v přítmí zas
jiskřivých světel saze

v dešti tančí vánek
s kapkami vod
než v obraze spánek
vkreslí noci plod

blesk vyšle do dáli
pár velkých pramic
hrom rozezní chorály
ty které jsou nejvíc

v plavbě pouti času
vteřinami minut
vnitřnímu hlasu
přidávají příchuť

dnů,hodin a roků
než doplují v přístav
ověnčeni díků
za trasu daných představ
Autor vodnař, 23.12.2016
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne

31.12.2016 09:42:55 | faraym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí