Terč samoty

Terč samoty

Anotace: ...ze středu do středu

Údolím či ve smrčí
tichem mysli vykročí
přes kopce a úbočí
k soudu jež vyznačí

lásky žhavý proud
do jehož toku musím vplout
každý kdo srdce má jako troud
uzamčené v smutku samoty pout

neb dle sedmého pádu
říkáme si s kým
otevřeme bránu
pro společný rým

v řádcích básně milování
slastného klínu verš
s láskou po přečtení
šíp najde si svůj terč
Autor vodnař, 28.12.2016
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dobre vystihnuté.


Anna

28.12.2016 14:03:08 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí