Úzkosť matky.

Úzkosť matky.

Anotace: Láska detí a matky

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

Dobre to viem,vždy je taká...
Úzkostlivo na mňa čaká.
Starostlivá, vyľakaná.

Viem,že sa vždy o mňa bojí.
Chveje sa ako srieň na chvoji.
Prebolestná v nepokoji.

Cítim,s istotou to tuším,
že v jej srdci bolesť vzruším,
že modlitbou som v jej duši.

Viem to.Ona svetlom je mi.
Ona je môj výkrik nemý.
Najdrahšia na celej zemi.

Zviažem kytku orgovánu,
pozdravím ňou drahú mamu.
Z líc jej zotriem slanú vlahu.

Prosím, biely orgován,
šepni jej, že rád ju mám.
Autor annav, 07.01.2017
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva :-)! ST

07.01.2017 15:55:09 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí