Ticho za matkou

Ticho za matkou

Anotace: smútok pri smrti matky

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

Aká to zvláštna tíš.
To ticho až zuní,
tak ako keď uderíš
na puknuté struny.

Ktosi navždy odišiel
z ticha toho domu.
Odišiel a našiel cieľ,
ako vták vetvy stromu.

Odišla do ďaleka.
Mlčky.Bez protestu.
Z oka jej slza stiekla,
a svietila na cestu.

Na cestu nenávratnú.
Chodník do neznáma.
Nechala nás samých tu
naša dobrá mama.

Nechala nás samých tu.
I Ona je sama.
Autor annav, 08.01.2017
Přečteno 813x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, faraym, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně napsané

26.01.2017 14:28:59 | JSJ

ďakujem, teší ma, že sa vám moja tvorba páči

26.01.2017 15:21:52 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí