Život obráceně

Život obráceně

Anotace: Ze všech úhlů a naruby

8/1 2017 23:05

Život je sranda ze které se blije

Život je vlčí moudrost která na měsíc vije

Život je věčný opravář všech průserů

Život je konečný počet rán a večerů

Život je jedna strana měsíce

Život jsou dvě strany jedné mince

Život je vše jen ne láska

Život je nadevše až když strop nad hlavou praská

Život o nádheře nemluví a nezpívá

Život se za nikoho sám na sebe nedívá

Život je proud který vše odnáší

Život je chameleon co světlu přednáší

Život je výsměch věčnosti

Život je přiblblý pocit jemnosti

Život je hnus vylitý Bohem

Život je lidský parazit

Život je něco navíc co nemá být

Život je trest a odměna

Život je brána zavřená

Život je bezedná propast

Život je voňavá nehojící náplast

Život je nevěrná milenka

Život je uřvaná myšlenka

Život jsou všechny nesmysly smyslů

Život je nora zděděná od syslů

Život je šnečí ulita

Život je mříž přes kterou svítá

Život je masakr reality

Život je jedovatý nektar duality

Život je nestydatý darmožrout

Život je statika s kterou se nedá hnout

Život je marnost nad marnost

Život je jen naše ctnost

Život je kravál při harmonii

Život je bordel v kterém všichni hnijí

Život je jak smrad od skunka

Život jsou puchýře od slunka

Život jsou jen vydutá zrcadla

Život je vzteklá gorila co mě popadla

Život je vše zlé ze všeho zlého

Život je nesmysl anděla padlého

Život je hračka která ubližuje

Život je stín který se konci přibližuje

Život je mámení dobra, lásky a moudrosti

a nezbudou ani ty kosti

Bože přesvědči mě o opaku v mém duchovním světě

stačí jedno jediné Tvé slovo v úvodní větě

Amen

PS.: Nebojím se věčného zatracení,

tak proč cesta k tobě, i má, vede jen přes utrpení.

Když vím, že lžou i osvícení.

 

Bože dej ať svět který začal nocí ať končí dnem

Bože dej ať člověk ze své moci dojde za svým snem

Bože dej ať život není jen člověčí ozdoba

Bože dej ať se ti každý člověk podobá

Bože dej ať lidé už nemusí mít na sebe zlost

Bože řekni už lidskému utrpení DOST

 

Já vím

že si nezasloužím

být vyslyšen

ale když tam nebudeš nikoho mít

kým potom budeš vyvýšen

nechám si o tom snít

Dobrou noc

Autor VEDz RVAHEs, 14.01.2017
Přečteno 496x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážení přátelé, ono si to Bože dej, začíná plnit. Tak ve svých vyznáních buďte opatrní. Pá

10.02.2017 17:05:51 | VEDz RVAHEs

tak teraz sa pohrávam s myšlienkou, že raz sa to naučím naspamäť až po nezbudou ani ty kosti... a keď mi bude najhoršie, všetko to zo seba dám von Tvojou básňou...:)

20.01.2017 22:27:14 | maryshka

Děkuji

10.02.2017 17:04:05 | VEDz RVAHEs

sám za sebe budu tam stát a život svůj účtovat

20.01.2017 22:09:46 | Anna Podi

Tak nějak

10.02.2017 17:04:43 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí