Zastavenie v čase

Zastavenie v čase

Anotace: Na cintoríne , Večný spánok

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

ZASTAVENIE V ČASE

Tu sa čas zastavil.
Tu čas stojí.
Tu sa čas v čase
sám v sebe dvojí.
Bol čas. Už nie je.

TU minulosť sa vo večnosti chveje.
Tu prítomnosti niet.

Sem vedú všetky žitia cesty,
Tu spočíva život.
Tu končí svet.


NA CINTORÍNE

Odišli navždy,
V slzavom daždi
leží z nich každý tu.

Vidia Svetlo?
Vidia Tmu?



VEČNÝ SPÁNOK

Ako tu všetci spia
tichí, celkom nemí.
S dôverou stúlení
v dobrej matke - zemi.

Snívajú večný sen
v jej nemennom poste.
Ako drahokamy
zasadené v skvoste.
Autor annav, 28.01.2017
Přečteno 624x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí