V otázkách nad propastí...

V otázkách nad propastí...

Anotace: 2017 únor 9. 1:22

Místo v pravdě ve lži žít?
Po delší době už jen lež budu chtít.
Jsem na ní už závislý...
Vše na ní už závisí...

Co zbude, když lež zaplní díru?
Může sebevědomý muž, ztratit víru?
Po dírce díra.
Po díře - ďoura,
po ďouře nic...
Po ničem... prázdnota...
Po prázdnotě žít?
To radši na dně díry hnít!
Autor Stan Danthess, 10.02.2017
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Decaturka, Iva Husárková, Lioness, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí