Umlknutí světa

Umlknutí světa

Anotace: Nepřemýšlíme nad věcmi více, než bychom měli? A nebo je to naopak?

Spi a mlč,
a zavři oči už.
Vypni svůj mozek,
vraž si do něj nůž. 

Vyber si jedno z toho,
ne moc těžká volba,
stačí si jen uvědomit,
co tě tu stále poutá.

Jsou ta pouta těžká,
nebo je skoro necítíš?
A jaké to je,
když je občas pocítíš?

Prozři a srovnej se,
ukliď si duši,
uvědom si,
co tě tu stále ruší.

Nech se tím pohltit,
nebo s tím bojuj,
přijmi to do sebe,
ale dál nebul.

Co chceš?

Už víš?

Tak rozhodni se teď.

Zavři už ty oči,
a nech umlknout svět. 

Autor Liška Scout, 14.02.2017
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí