Kríž na Slovensku

Kríž na Slovensku

Kríž na Slovensku
Chceš či nechceš,
prijímaš ho či repceš,
všade ho uvidíš.
Ježiša a kríž.

On ti žehná čelo,
svätí myseľ, telo
keď do života vstúpiš.
Pred sebou v úteku
podá ti útechu
keď pod jeho ťarchou úpiš.
Tešíš sa? Príď k nemu
ako voda k brehu.
Vedie ťa v správny tok.
Oprieť oň sa neboj
radosť i zármutok.

Naposledy iní
vložia ťa do hliny
k hlave ti dajú kríž.
Ježiš - víťaz života.
Kríž života - Istota.

S tým nič nespravíš.


Anna Vodičková
Autor annav, 04.03.2017
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí