Budoucnost nás semele

Budoucnost nás semele

Jsme hvězdami ve vesmíru
svítíme a zhasínáme
ač všichni chceme žít v míru
stále se jen hádáme.

Pochodeň života v sobě si nesem
stejně jak osud sebou vláčíme
každý by chtěl být spasen
a přesto spolu válčíme.

Co si nás rozděluje ač jsme stejní
stejné věci milujeme
nepokora nám srdce plení
a bez lásky stagnujeme.

Cožpak máme srdce z kamení
a jeho tvrdost nezlomná je?
Kde ta zloba pramení?
snad od prvního hříchu ráje.

Prozřeli jsme mezitím? Asi sotva.
Slová ostrá jsou jak čepele
drží v nás jak pevná kotva
a budoucnost nás semele.
Autor Ďábel sám, 07.03.2017
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fany, Cappp, Donne, Avola, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-(, bohužel máš pravdu, lidi budou nepoučitelný až do konce . . . :-(. ST

07.03.2017 16:05:48 | Fany

Přesně na opak ďáble.
Srdce zlomený
Mění se v kamení...

07.03.2017 15:23:02 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí