Žena- Kto to je--mDŽ

Žena- Kto to je--mDŽ

Anotace: .....

Žena.
Plodonosná oliva v dome muža.
Jeho túžba,súžba,ozdoba,ruža,
inšpirácia,kotva,istota...

Liaheň,pôda Života.


Žena.
Kto si?

Pokolenia ľudstva v tele, v srdci nosí.
V rozmanitej zrodu osi
rozprávka, modlitba, neha, krása,
slnko s ktorým muž i dieťa hrá sa,
otvorená náruč, láska daná,
najdrahšie oslovenie:
Mama.
Mama!


Žena.
Kto to je?

Ťahá života oje.
Siaha na nekonečné zdroje
svojho rozumu,oddanosti, obety...
Keď si ňou život pokrstí a posvätí
dá svojej láske i bolesti rásť

Žena je -matka,zem,chlieb,voda, vlasť.


Źena je dcera-BOHA OTCA.
Žena je Matka-JEŽIŠA KRISTA.
z neuctená,opľuvaná,ako ON sám.

Žena je lásky i života chrám.




Anna Vodičková
Autor annav, 08.03.2017
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Lighter, kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Jen komentář: I bůh(otec) musel mít matku-ženu, ne? :-))

09.03.2017 15:45:58 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí