Co tomu říkáte, pane Werichu?

Co tomu říkáte, pane Werichu?

Anotace: .

Zeptal jsem se pana Wericha
Co tomu říká... a neřekl nic

Společnost vadne a sesychá
Šaty, co dělají člověka, svlíkám
Chvíli je kosa a pak zase hic

Pýcha lid do srdcí nepíchá
Jako když dýka se dotýká plic

Ukrytí za hradby Jericha
Všichni se tváří, že jich se to netýká
Tvrdí, že jedná se o hotel Ritz

Z čistého úmyslu pleticha
Pravda? Či lež? Je to rub? Nebo líc?

Kdo nechce smog, ten ať nedýchá
Neříkám nic... anžto "ku*va" se neříká
Svět pošlem k čertu... tak sbohem... tě pic

Autor Manni3, 09.03.2017
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, Amonasr, Cappp, Fany, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné :-)!

09.03.2017 21:09:51 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí