Zrod

Zrod

Anotace: Jak sám sebe porodit a potom sebe zahodit ?

Bod zlomu

další a další

Kolikátý

Už nevím, který mám radši

Už nejsem vysmátý

 

Jsem ze všeho

a jsem ve všem

To bylo

Teď jsem z ničeho

a jsem v ničem

Téměř zničen

 

Absolutní svobodu hmoty v nejvyšší energii

mám naruby smotanou

Vážení přátelé, já konečně žiji

Archiv mám nad hlavou

Sklep mistr se na mě z Nebe směje

Život bez žízně

Život bez přízně

Bez přetvářky a hany

Ze života vyhnaný

 

Nevím, co se se mnou děje

Jen havran dí

Už víckrát ne

A tím se to stává

úžasné

jedinečné

neopakovatelné

 

Když člověk sám sebe rodí

 

Ten sklep mistr je matka Země

Ten archiv je můj život

A tak koukám, co bude ze mě

a opět se tvářím jak idiot.

 

Autor VEDz RVAHEs, 30.03.2017
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, Dreamy, Iva Husárková, Amonasr, Philogyny1, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí