Těžkosti

Těžkosti

Anotace: Je to tak či onak ?:)

Jak Rubikovu kostku složit,
je těžké rýmy do veršů vložit.

Tahám za sebou Gumovou kačenu,
kdypak já blázen rozum dostanu.

Snažím se odrolit ze sebe špínu,
když se mlčky sunu k Tvému klínu.
Když se snažím Tvé hry hrát,
pozbývám rozumu, jako už tolikrát.

Tíží mě na nohou, koule ocelová,
jsem jen vězeň!! A Ty, má milá?

Snad jednou pochopím smysl bytí,
aby Ti ze mě nebylo na zeblití.
Autor Scream, 31.03.2017
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi na "na zeblití" a ta gumová kačena. ST. :-))

31.03.2017 06:22:15 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí