Před odchodem

Před odchodem

Anotace: Báseň o vášni před odchodem.

Poslední nádech a výdech zahalil hotelová okna hebkou mlhou zakrývající výhled do protější zdi domu,jejiž neonová světla tupí zrak.
Poslední záchvat šílenství přebyl nářek hladového břicha a dunící hlavy.
Poslední potlesk mému odrazu v rozpůleném zrcadle,v němž tančím a stávám se umělcem.
Poslední kapka žíznícímu krku ,který by nepokořila žádná africká poušť tvarovaná pískem vsypanych na zem Egyptskými bohy utrpení
Poslední vzrušení nad chabým hrnkem kávy z abskraktních zrnek sklizenych rukama dobrodruhů.
Poslední smích nad mým neštěstím ve štěstí nešťastných přátel,které nazývám nejbližšími nepřáteli.
Poslední polibek patřící vrásčité dlani navazující na paži probodanou jak' poražený ve smrtící hře o poslední krásnou dívku,jejiž duše je ohavná a prolezlá špínou rybníků prěmnoženého slizkými pulci.
Poslední báseň o bytostech zjevujících se z mléčné dráhy,sladkých rtech a nedostižných snech,které prožíváme pouze se nesoustredime na žití,ale budoucí cíle a svět se stává kyselým a nám nechutícím dezertem po zrození.
Autor Elizabeth_St, 03.04.2017
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí