Probouzení

Probouzení

Anotace: Myšlenky na hroutící se okolí.

Lidé, zastavte čas!
Rychleji než dojde svět
Proberte se znovu a zas
Nepůjde to vše vrátit zpět

Život je pro vás samozřejmost
Vše má nějaké možnosti
Jak pro psa každodenní kost
Probuďte se ze své lenosti

Jednoho dne vstanete,
avšak dříve nez oči stihnete otevřít
Prázdnota či nekonečno.
Rádi ty oči zavřete,
avšak vy chcete ještě žít!
Autor Elizabeth_St, 08.04.2017
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkoušel jsem ho zastavit.
Marně :(

08.04.2017 00:22:03 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí