Nouze

Nouze

Anotace: Člověk ve svém snění a pohledu na okolí.

Při dlouhé letní temné noci
kdy Slunce vzplane dřív než sen
němý duch ti přijde ku pomoci
a z praskání větviček se lomí dutý kmen.

Utíkáš před ničím a vše se tě bojí,
zlomený dub však v cestě překáží ti
vláhy vzduch vysílá světlo vstávající
a rány rozdrásané láskyplně hojí.

Na co čekat,užij jako sladký dar
trávu,co jako postel měkká poslouží
a na pozor se měj musíš běžet dál,
pro srdce řek se Věčnost navrátí.
Autor Elizabeth_St, 12.04.2017
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, VEDz RVAHEs, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z nouze ctnost. ST

12.04.2017 22:20:43 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí